Cataluña y la triple crisis española

Amb el Macià Serra i el Salvador Martí hem escrit l’article “Cataluña y la triple crisis española” per a la revista llatinoamericana Nueva Sociedad. Ja a Salamanca vem impartir una conferència el passat novembre sobre el tema. A partir dels resultats de les eleccions del 21-D hem intentat exposar les claus del conflicte per a un públic internacional. És un primer treball, de molts que vindran. Amb el Macià i el Salvador, junt amb altre professorat, estem treballant per a oferir un bon grau de Ciència Política i de l’Administració a Girona. I juntament, també, impulsar projectes de recerca i divulgació en camps en que compartim expertesa i interès. Nueva Sociedad és una revista que té història. Nascuda l’any 1972 es defineix com a publicació de ciències socials oberta a corrents de pensament progressista que treballa pel desenvolupament de la democràcia política, econòmica i social de la regió. De gran difusió (més de 200.000 articles mensuals són baixats del seu web) s’ha convertit en un important nucli de pensament i debat: http://nuso.org/articulo/cataluna-y-la-triple-crisis-espanola/

admin
Share
This

Post a comment